Lägga till en post i app

Du kan spara flera konton för att logga in på samma app.

Lägga till en post i appen från fönstret Kaspersky Password Manager

Om du loggar in i en app med uppgifter som ännu inte har lagts till i valvet, identifierar Kaspersky Password Manager automatiskt de uppgifterna som nya och uppmanar dig att lägga till en app-post. Om du loggar in i en app med en befintlig inloggning men med ett nytt lösenord uppmanar Kaspersky Password Manager dig att spara det nya lösenordet för det befintliga kontot.

Du kan skapa ett starkt lösenord för ett app-konto medan du lägger till det från Kaspersky Password Manager-fönstret.

Generera ett starkt lösenord medan du lägger till en app-post